• El Nostre InterèsCol•laborar perquè en el futur l’activitat de la caça estigui ben regulada i gestionada per tots els que prenen decisions que afecten a tot el col•lectiu de becaders
  • El Nostre CompromísLa defensa de l’activitat cinegètica, especialment del caçador becader català.
  • Volem defensarLa caça de la becada amb el mateix criteri que la resta de països d’Europa.
  • I a més a més...Promocionar i fer cursos de formació per a joves caçadors amb la finalitat de conèixer millor aquesta espècie.
  • FiresEstem presents a totes les fires de caça a Catalunya
  • El Club Esportiu Becaders Catalunya esta obert a totes les edats i sexes
  • Ganes de TreballarAfrontem la tasca de dignificar la figura del caçador i becader
jquery slider by WOWSlider.com v5.4

Autor: Club Esportiu Becaders Catalunya / 07/12/2021

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BECADA 2021

El passat dissabte 4 de desembre de 2021 es va celebrar el Campionat autònomic de Catalunya de becada a la localitat d'Aristot (Alt Urgell).

En un marc incomparable per la seva bellesa paisagística, amb la serralada del Cadí de fons, el vedat d'Aristot es presentava com un terreny dificultós i gens fàcil per anar a la recerca de la dama del bosc, però uns grans atletes competidors, jutges i gossos varen donar-ho tot a nivell físic, demostrant la passió per aquesta au, la becada.

Varen participar al campionat deu competidors provinents de les Territorials de Barcelona, Lleida i Girona que junt amb els seus jutges van demostrar un gran nivell d'esportivitat en tot el decurs de la prova, proclamant-se com a merescut guanyador Marcel Miret, de la Territorial de Lleida, amb el seu jutge, el nostre company i soci, Cristian Gonzàlez.

Des del Club Esportiu Becaders Catalunya volem donar la nostra gran enhorabona als tres classificats:

1r classificat Marcel Miret, (2 becades abatudes), de la Territorial de Lleida.

2n classificat Isaac Morales (2 becades abatudes), de la Territorial de Barcelona i membre del Club Esportiu Becaders Catalunya.

3r classificat Jaume Nogué (1 becada abatuda), de la Territorial de Girona.

Felicitar també al nostres socis i companys Juanjo Martínez i Manolo Aguilera que van participar per la Territorial de Barcelona.

Així com també felicitar d'altres socis del Club que van dur a terme la important tasca de jutges: Cristian González, Álvaro Méndez, Juan Rodríguez i Victor Navarro.

No volem deixar de valorar i lloar el treball dels nostres amics i companys els gossos.

Al Campionat es va comptar amb la presència de l'Alcaldessa del municipi, la Sra. Rosa Andorrà, del President de la Federació Catalana de Caça, el Sr. Sergi Sánchez, del President de la Territorial de Lleida, el Sr. Jaume Teixidó.

Destacar que ha estat una exitosa jornada competitiva també a nivell organitzatiu.

Agrair des del Club la col.laboració de la Sra. Daniela Okkinga del Comitè de Competicions de la Federació Catalana de Caça, del Sr. Àlex Mañoso de la Territorial de Barcelona i, en especial, atesa la seva gran implicació i compromís per a què el Campionat es desenvolupés exitosament a tots els nivells, vetllant minuciosament per tots els detalls, tant organitzatius com personals envers a participants, assistents i acompanyants, al Sr. Gabriel Crespo, Delegat de Catalunya de Becades de la Federació Catalana de Caça i President del Club Esportiu Becaders Catalunya.

Aixi mateix, agrair la col.laboració del Club de Caça d'Aristot, dels Agents forestals, del servei d'ambulàncies, i dels patrocinadors Mutuasport,
Fitwell, Midal store, Zotta Forest, Caza de Acuáticas,
Montblanc Armeria, Armeria Vidal, Hunting things Bueno, Ca l'Àngel de Peramola, Arion, Mañero Constructors, Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Generalitat de Catalunya, Esportcat, Unió de Federacions Esportives de Catalunya i al
Club Esportiu Becaders Catalunya.

Destaquem també la innegable ajuda rebuda en el muntatge i organització de la prova als nostres amics i socis del Club, que van formar equip amb el nostre President en tot moment, Toni Moya, José Luis Hernández, Federico Medina i Sílvia Pàez.

Agrair la presència, ajuda i participació del Sr. Pep Cerdà.

Sense cap mena de dubte, un èxit de campionat i una impecable organització de la prova. Enhorabona a tots els qui l'han fet possible.


 

 

 

 

 

Tornar a la Plana Principal