• El Nostre InterèsCol•laborar perquè en el futur l’activitat de la caça estigui ben regulada i gestionada per tots els que prenen decisions que afecten a tot el col•lectiu de becaders
  • El Nostre CompromísLa defensa de l’activitat cinegètica, especialment del caçador becader català.
  • Volem defensarLa caça de la becada amb el mateix criteri que la resta de països d’Europa.
  • I a més a més...Promocionar i fer cursos de formació per a joves caçadors amb la finalitat de conèixer millor aquesta espècie.
  • FiresEstem presents a totes les fires de caça a Catalunya
  • El Club Esportiu Becaders Catalunya esta obert a totes les edats i sexes
  • Ganes de TreballarAfrontem la tasca de dignificar la figura del caçador i becader
jquery slider by WOWSlider.com v5.4

Autor: Club esportiu becaders catalunya / 15/10/2018

JORNADA PRÀCTICA GOS DE MOSTRA

JORNADA PRÀCTICA DEL GOS DE MOSTRA
ORGANITZADA PEL CLUB ESPORTIU BECADERS CATALUNYA

El passat diumenge 7 d’octubre es va dur a terme la Jornada Pràctica de Gossos de Mostra al vedat intensiu de Serracanya per part del Club Esportiu Becaders Catalunya.

Volem destacar l’èxit participatiu d’aquesta jornada després de la gran acollida que va tenir la Jornada Teòrica que es va realitzar el 14 d’abril de 2018 a Castellar del Vallès.

Va ser una jornada molt didàctica i alhora amena, en un ambient de germanor i companyonia de tots els assistents, que van poder rebre la formació dels nostres ensinistradors professionals i apassionats dels gossos, Gonçal Pujol, Oscar Fernández, Amadeo Rodríguez i Gabriel Crespo, que van saber transmetre a tothom els seus grans coneixements i experiència amb els gossos de mostra, i que seran de gran profit i utilitat en la pràctica de la caça dels assistents.

El vincle gos-conductor, l’obediència bàsica, l’instint de caça del gos, la passió del gos, la mostra, la guia, el patró i el cobro de la peça, la detonació, etc... varen ser els aspectes tractats i treballats durant la jornada.

L’esmorzar ofert per part del Club als assistents va ser també un bon moment de germanor per compartir entre tots experiències, inquietuds i dubtes relacionats amb aquest apassionant món dels gossos i l’exercici de la caça.

Des del Club volem agrair la participació de tots els assistents i sobretot dels ensinistradors, i mantenim l’objectiu de seguir realitzant jornades i cursos amb la finalitat de contribuir a la formació dels caçadors.

Així mateix volem agrair la col·laboració i hospitalitat que caracteritza en Pep de Serracanya, a la Societat Castellarenca i al seu President, Juan Antonio Moya, i als membres de la Junta del Club Esportiu Becaders Catalunya i socis que van fer possible dur a terme aquest esdeveniment.



 

 

 

 

 

Tornar a la Plana Principal