• El Nostre InterèsCol•laborar perquè en el futur l’activitat de la caça estigui ben regulada i gestionada per tots els que prenen decisions que afecten a tot el col•lectiu de becaders
  • El Nostre CompromísLa defensa de l’activitat cinegètica, especialment del caçador becader català.
  • Volem defensarLa caça de la becada amb el mateix criteri que la resta de països d’Europa.
  • I a més a més...Promocionar i fer cursos de formació per a joves caçadors amb la finalitat de conèixer millor aquesta espècie.
  • FiresEstem presents a totes les fires de caça a Catalunya
  • El Club Esportiu Becaders Catalunya esta obert a totes les edats i sexes
  • Ganes de TreballarAfrontem la tasca de dignificar la figura del caçador i becader
jquery slider by WOWSlider.com v5.4

Autor: Club Esportiu Becaders Catalunya / 06/06/2021

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

Benvolgut soci/sòcia,

Ens adrecem a tu per comunicar-te que en sessió celebrada el dia 1 de juny de 2021, la Junta del Club Esportiu Becaders Catalunya va aprovar, entre d'altres, l'acord de celebració de l'Assemblea General Ordinària corresponent a l'any 2021 el proper dijous 10 de juny de 2021 i que, atesa la situació d'excepcionalitat generada per la Covid-19, tindrà lloc de manera presencial únicament amb l'assistència de la Junta del Club a les 19.00 hores en primera convocatòria i, a les 19.30 hores en segona convocatòria, al carrer Eivissa 58 de Sant Quirze del Vallès.

No obstant l'anterior, els socis que desitgin assistir-hi de manera telemàtica, podran connectar-se a través de la plataforma Jitsi atès que es farà videoconferència.

En cas d'estar interessat en connectar-te a la videoconferència cal que prèviament ho confirmis i que comuniquis la teva adreça electrònica per poder rebre l'enllaç de la videoconferència. La data límit per comunicar-ho és el dimecres 9 de juny.

Ordre del dia de l'Assemblea:

Primer.- Lectura i aprovació de l'acta corresponent a l'any 2020.

Segon.- Memòria de les activitats realitzades per la Junta durant l'exercici 2020.

Tercer.- Liquidació de l'exercici econòmic de l'any 2020 i aprovació del pressupost corresponent a l'exercici 2021.

Quart.- Precs i preguntes.

A banda de l'anterior, comunicar-te que, si encara no ho has fet, pots fer efectiu el pagament de la quota de 30.-€ corresponent a l'any 2021 (i d'altres quotes pendents d'anys anteriors, si escau), mitjançant ingrés al compte bancari del Club:
ES17 2100 0123 8501 0156 8162 (és del tot necessari, si us plau, indicar el nom i cognoms del soci del Club a qui pertany l'ingrés de la quota per tal de poder identificar els apunts bancaris).

Esperem veure't aviat. Nosaltres, des del Club Esportiu Becaders Catalunya continuarem treballant amb esforç i dedicació.

Gràcies per la comprensió.

La Junta del Club Esportiu Becaders Catalunya.

El President, Gabriel Crespo,

Sabadell, 6 de juny de 2021.
          

 

 

 

 

 

Tornar a la Plana Principal