• El Nostre InterèsCol•laborar perquè en el futur l’activitat de la caça estigui ben regulada i gestionada per tots els que prenen decisions que afecten a tot el col•lectiu de becaders
  • El Nostre CompromísLa defensa de l’activitat cinegètica, especialment del caçador becader català.
  • Volem defensarLa caça de la becada amb el mateix criteri que la resta de països d’Europa.
  • I a més a més...Promocionar i fer cursos de formació per a joves caçadors amb la finalitat de conèixer millor aquesta espècie.
  • FiresEstem presents a totes les fires de caça a Catalunya
  • El Club Esportiu Becaders Catalunya esta obert a totes les edats i sexes
  • Ganes de TreballarAfrontem la tasca de dignificar la figura del caçador i becader
jquery slider by WOWSlider.com v5.4

Autor: Club Esportiu Becaders Catalunya / 18/12/2018

CAMPIONATS PROVINCIAL I AUTONÒMIC DE BECADA

El passat 24 de novembre es va celebrar el Campionat Provincial de Becada a Moià.
En primer lloc ens agradaria destacar la gran implicació i tasca duta a terme per part de la Territorial de Barcelona, de la mà del seu President, Joaquin Zarzoso, del Delegat Provincial de Becada i Tresorer del Club Esportiu Becaders Catalunya, Rafael Sierra, i del Responsable de Competicions de la Federació Catalana de Caça, Diego de la Torre, per a què tant l'organització de la prova com el seu desenvolupament, fossin tot un gran èxit.
El nombre total de participants va ser de quinze, d'entre els quals cal destacar una enorme presència de competitors socis del Club Esportiu Becaders Catalunya i, especialment, la participació per primera vegada en aquest Campionat d'una dona caçadora, la nostra companya Laura Laffaure, amb la seva gossa Beca, la qual cosa ens fa sentir enormement orgullosos.
Concretament varen ser deu els membres del Club Esportiu Becaders Catalunya (CEBC) els que van competir: Jose Cristino (jutge soci del CEBC Josep Marès), Gabriel Crespo (jutge soci del CEBC Toni Moya), Jordi Morató (jutge soci del CEBC Sergi Ballús), Manuel Aguilera (jutge soci del CEBC Federico Medina), Jose Miguela (jutge soci del CEBC Jordi Pérez), Manolo Valdivia (jutge la seva dona i sòcia del CEBC Carmen Garrido), Enric Roldán (jutge soci del CEBC Jordi Prats) i Laura Laffaure (jutge el jove soci del CEBC Alex Mañoso), Isaac Morales i Juanjo Martínez.
Enguany el 1r classificat va ser Isaac Morales, el 2n classificat, Miguel Campabadal i el 3r classificat, Juanjo Martínez. La Laura va quedar com a 1a Dama classificada. Aquests quatre classificats optarien a participar al Campionat autonòmic de 2018.
Des del Club volem donar la nostra gran enhorabona als classificats i felicitar també a la resta de participants en una jornada destacable a més a més per l'esportivitat, la companyonia i la germanor, així com l'agradable ambient entre els acompanyants, familiars i amics.
Com a cloenda de la competició es va fer un dinar entre tots i el lliurament de premis així com la lectura per part de la Sílvia Pàez, Secretària del Club Esportiu Becaders Catalunya, d'un manifest institucional del món de l'esport atès que el dia 25 de novembre era el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.

El dissabte següent, 1 de desembre, es va celebrar el Campionat de Catalunya de Becada a Ansovell (Lleida), a la reserva nacional de caça de la Serra del Cadí.
Novament un èxit organitzatiu per part de la Federació Catalana de Caça (FCC), especialment de la mà del seu President, Sergio Sánchez, el Responsable de Competicions de la FCC, Diego de la Torre, i Gabriel Crespo, Delegat de Catalunya de Becada i President del Club Esportiu Becaders Catalunya.
Al Campionat hi van participar tretze competidors, representants de les diferents Territorials de la FCC.
Els competidors per part de Territorial de Barcelona van ser els quatre classificats al Campionat Provincial, Isaac Morales, Miquel Campabadal, Juanjo Martínez i Laura Laffaure.
Els classificats al campionat autonòmic van ser: 1r Xavier Carpio, 2n Joaquin Calderón, 3r Marcel Miret i 4t Isaac Morales, que seran els representants de Catalunya al Campionat d'Espanya de Becada del proper 22 de desembre a Ripoll.
Des del CEBC donem l'enhorabona als classificats i a la resta de competidors i agraïm i destaquem la gran feina i esforç fets per la FFC i els seus Delegats per a l'èxit de la prova i la jornada en el marc incomparable d'una reserva nacional de caça.



 

 

 

 

 

Tornar a la Plana Principal