• El Nostre InterèsCol•laborar perquè en el futur l’activitat de la caça estigui ben regulada i gestionada per tots els que prenen decisions que afecten a tot el col•lectiu de becaders
  • El Nostre CompromísLa defensa de l’activitat cinegètica, especialment del caçador becader català.
  • Volem defensarLa caça de la becada amb el mateix criteri que la resta de països d’Europa.
  • I a més a més...Promocionar i fer cursos de formació per a joves caçadors amb la finalitat de conèixer millor aquesta espècie.
  • FiresEstem presents a totes les fires de caça a Catalunya
  • El Club Esportiu Becaders Catalunya esta obert a totes les edats i sexes
  • Ganes de TreballarAfrontem la tasca de dignificar la figura del caçador i becader
jquery slider by WOWSlider.com v5.4

Autor: Club Esportiu Becaders Catalunya / 11/12/2019

CAMPIONAT AUTONÒMIC DE BECADA 2019

Diumenge 8 de desembre l'àrea de caça de Lloret de Mar (Girona) va acollir el Campionat Autonòmic de Catalunya de Becada amb un total d'onze competidors de les diferents Representacions Territorials de la Federació Catalana de Caça.

El 1r classificat ha estat el nostre Vicepresident, Juanjo Martínez, de la Representació Territorial de Barcelona, el 2n classificat, Pere Madruga, de la Representació Territorial de Lleida i soci del Club, i el 3r classificat, Isaac Morales, de la Representació Territorial de Barcelona, també soci del Club. En 4a posició va quedar en Xavier Carpio, de la Representació Territorial de Girona.

Tots ells, grandíssims competidors que participaran al Campionat d'Espanya dels propers 27 i 28 de desembre a Salamanca.

Des del Club volem donar la nostra gran enhorabona a tots els classificats i transmetre'ls molts ànims i molta força pel Campionat d'Espanya.

Així mateix, volem destacar l'excel.lent organització del Campionat, agraïnt la implicació tant de la Territorial de Girona com de la Societat de Caçadors de Lloret de Mar.

Destacar també l'acte de presència i les paraules d'en Sergi Sánchez, President de la Federació Catalana de Caça, així com el gran treball i dedicació d'en Diego de la Torre, Responsable de Competicions de la Federació Catalana de Caça i la seva dona Mari.

I com no, felicitar també a tots els jutges i a la resta de competidors en un Campionat destacable pels valors de l'esportivitat i l'esforç, així com per un gran ambient de germanor i alegria entre tots els assistents.

El Campionat va concloure amb el lliurament de premis i obsequis als classificats. El Club Esportiu Becaders Catalunya va col.laborar amb tres sacs de pinso Arion, amb unes plaques per cada guanyador, i amb uns clauers i cinturons amb l'escut del Club, que van ser lliurats als tres classificats.

La jornada va finalitzar amb un dinar molt alegre al Restaurant El Senglar.




 

 

 

 

 

Tornar a la Plana Principal