• El Nostre InterèsCol•laborar perquè en el futur l’activitat de la caça estigui ben regulada i gestionada per tots els que prenen decisions que afecten a tot el col•lectiu de becaders
  • El Nostre CompromísLa defensa de l’activitat cinegètica, especialment del caçador becader català.
  • Volem defensarLa caça de la becada amb el mateix criteri que la resta de països d’Europa.
  • I a més a més...Promocionar i fer cursos de formació per a joves caçadors amb la finalitat de conèixer millor aquesta espècie.
  • FiresEstem presents a totes les fires de caça a Catalunya
  • El Club Esportiu Becaders Catalunya esta obert a totes les edats i sexes
  • Ganes de TreballarAfrontem la tasca de dignificar la figura del caçador i becader
jquery slider by WOWSlider.com v5.4

Autor: Club Esportiu Becaders Catalunya / 16/06/2021

CENSOS BECADA EN CONTRAPASSA

Benvolgut soci,

Com bé saps, doncs ho vàrem comunicar via whatsapp el passat 15 de març de 2021, aquest any el Club Esportiu Becaders Catalunya ha estat reconegut per la Generalitat de Catalunya, mitjançant Resolució de data 26 de gener de 2021, com a entitat per poder gestionar els permisos per dur a terme el CENS DE CONTRAPASSA DE BECADA AMB GOS DE MOSTRA.

Si estàs interessat en dur a terme aquests censos l'any que ve (2022) a la teva àrea privada de caça, cal que ens ho comuniquis prèviament per tal de poder tramitar, davant la Generalitat de Catalunya amb la suficient antelació, la solicitud a nom del Club Esportiu Becaders Catalunya amb el llistat de socis que ho sol.licitin.

La data màxima per comunicar que hi estàs interessat és el 31 de juliol de 2021. Caldrà que ens facilitis el teu correu electrònic doncs t'enviarem el full d'autorització que haurà de signar el president de la teva àrea privada de caça on es realitzaran els censos.

Recordar-te també, que aquest any no és de caire obligatori, però sí necessari i recomanable, aportar dades de la temporada de caça de becada, per poder obtenir permisos per censar l'any que ve.

En relació amb això, a la pàgina Web del Club, cada soci disposa d'un apartat anomenat ÀREA PRIVADA DEL SOCI, on s'hi accedeix amb un nick i password (si no el recordes, te'l podem tornar a facilitar, però en principi el nick és el teu nom i el password el dni sense lletra), on hi veuràs un apartat que es diu EMPLENAR FITXA DE CAPTURA.

Qualsevol dubte que tinguis, pots posar-te en contacte amb nosaltres.

Salutacions


 

 

 

 

 

Tornar a la Plana Principal